nl

De varianten van smartbox

De Smartbox is er in diverse uitvoeringen. Door slimme engineering en constructies is onze laadbak gemiddeld 20 tot 25% lichter dan die van de concurrent. Zo is Smartbox een prachtige oplossing voor distributie en ‘last mile transport’. Daarbij is onze laadbak ideaal voor elektrische voertuigen (EV) vanwege zijn lage gewicht. Het bereik van de EV wordt hiermee immers enorm verhoogd. Ook de drukke binnenstad is prefect te bereiken met een uitvoering van Smartbox.

We hebben laadbakken voor diverse doeleinden. Onze superlichte Smartbox Light is de lichtste laadbak van Europa. Daarmee heeft u dus gegarandeerd minder brandstofverbruik en kunt u meer lading kwijt. Dat is dubbel winst. Heeft u juist veel gekoelde elementen om te vervoeren? Dan is de Smartbox To Cool de laadbak voor u. Hij is geschikt voor diverse koelmotoren. Daarnaast hebben we een prachtig alternatief voor de bestelbus: de Smartbox Plancher.

Meer info vindt u op de pagina van de desbetreffende Smartbox.

Smartbox

Smartbox

Light

Met de Smartbox Light heeft u gegarandeerd de lichtste gesloten carrosserie laadbak van Europa. Dat betekent: meer lading, minder brandstof en veel kostenbesparing!
Bekijk product
Smartbox

Smartbox

To cool 3.0

De Smartbox To Cool 3.0 doet zijn naam eer aan. Met deze smartbox beschikt u over de lichtste koel/vries-laadbak op de markt.
Bekijk product
Smartbox

Smartbox

Platform

Smartbox Platform is het ideale alternatief voor een bestelbus. Deze Smartbox uitvoering past op ieder camperchassis en door de lage chassis opbouw is er een hogere bakhoogte mogelijk zonder een toename in verbruik.
Bekijk product
Smartbox

Smartbox

Pick-up

Met de Smartbox Pick-up heeft u de lichtste open laadbak die op de markt leverbaar is. Standaard voorzien van een vliegtuigrails in de kantbalken.
Bekijk product

Specificaties
Smartbox

Attribute
20 tot 25% lichter dan de concurrent
Attribute
Tot 40% minder brandstofverbruik
Attribute
Smartbox is 100% recyclebaar
Attribute
Alles in-huis ontwikkeld en ge├źngineerd
USP Icon

Lichtste Laadbak
van Europa

Met Smartbox heeft u de lichtste laadbak van Europa! Minder gewicht betekent minder verbruik en slijtage.

USP Icon

Hoogste
laadvermogen

U bent verzekerd van het hoogst mogelijke laadvermogen. Door het extreem lage gewicht van de laadbak, kunt u een zwaardere lading vervoeren.

USP Icon

Enorm
Milieubewust

De Smartbox wordt opgebouwd uit 100% recyclebare materialen. Hierdoor is ook de afvoer van de Smartbox beter voor het milieu.

Meer lezen over de producten?
Klik hier

SMARTBOX ON THE ROAD

Vragen?
Aarzel niet om te vragen!

Contact
Contact Image

Vraag hier een offerte aan voor een Smartbox

    Maak hier een keuze op welk voertuig de opbouw moet komen: