nl

smartbox

Gesloten carrosserie

Met een jong en gedreven team werkt Smartbox dagelijks aan de lichtste laadbak van Europa. Al zijn we nog relatief kort op de markt, onze ambities zijn torenhoog: de Benelux, en uiteindelijk heel Europa, blijvend voorzien in de lichtste laadbak!
In 2009 startte de ontwikkeling van Smartbox bij Allro-Plast Carrosserieën hier is men al langere tijd bezig met lichtgewicht carrosserieën. Uiteindelijk is in 2012 Smartbox opgericht. Destijds waren wij gevestigd in Yerseke. Vanwege onze eerste importeur in België (2013) was uitbreiding bij Smartbox noodzakelijk. Zo geschiedde: we kregen een halve loods aan de overkant van de straat. Twee jaar later was de hele loods nodig en met kerst 2017 vertrokken we richting Goes, naar een gloednieuwe fabriek die volledig draait op zonne-energie. Maar de uitbreiding ging door: sinds 2018 leveren we ook buiten de Benelux en richtten we Smartbox International op. Op onze huidige plek hebben we genoeg ruimte om de komende jaren nog flink door te groeien en daar blijven we ons door ontwikkelen voor de optimale, lichte laadbak!

USP Icon

Lichtste Laadbak
van Europa

Met Smartbox heeft u de lichtste laadbak van Europa! Minder gewicht betekent minder verbruik en slijtage.

USP Icon

Hoogste
laadvermogen

U bent verzekerd van het hoogst mogelijke laadvermogen. Door het extreem lage gewicht van de laadbak, kunt u een zwaardere lading vervoeren.

USP Icon

Enorm
Milieubewust

De Smartbox wordt opgebouwd uit 100% recyclebare materialen. Hierdoor is ook de afvoer van de Smartbox beter voor het milieu.

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Aarzel niet om te vragen!

Contact
Contact Image

Vraag hier een offerte aan voor een Smartbox

    Maak hier een keuze op welk voertuig de opbouw moet komen: