nl
03-03-21

Freshtrans

Freshtrans is een familiebedrijf dat zich in de afgelopen vijfentwintig jaar heeft ontwikkeld tot een toonaangevende internationale koelvervoerder van bloemen en planten naar Frankrijk en Spanje. Vanwege de veranderende rol voor de exporteurs en groothandels, bieden wij speciaal voor de kleinere klant een op maat gemaakte service waarbij het mogelijk is om met een kleinere bestelling ook gebruik te maken van onze distributie.

Vanwege de ligging van deze klanten in vaak stedelijke gebieden, waren we opzoek naar het geschikte transportmiddel. Na een lange zoektocht hebben we samen met een carrosseriebouwer een koelwagen voor het B rijbewijs ontwikkeld die geschikt was voor 12 Deense karren. Wegens de aangescherpte controles kwamen we bij de leveringen niet goed uit met het gewicht waar we veel laadvermogen tekortkwamen.

Toen zijn we in contact gekomen met Smartbox en zijn we aan de tekentafel gaan zitten. Vanuit daar is het concept ontstaan genaamd de Distrihopper. Hier kregen we ruimte voor 14 Deense karren en met een laadvermogen van 1000 kilo waarbij wij geen belemmeringen meer hadden met ons transport. Het prettige aan deze samenwerking is het meedenken vanuit Smartbox waarbij wij echt een op maat gemaakt product hebben wat voldoet aan onze wensen.

Hierna is er blijvend gekeken naar waar de pijnpunten liggen qua constructie, sterkte en praktische invulling voor ons werk. Door de jaren heen is de Distrihopper verbeterd waardoor ons werk een stuk makkelijker is geworden. Door de continue zoektocht naar een hoger laadvermogen zonder in te leveren op kwaliteit en sterkte van de Distrihopper hebben wij nu een laadvermogen van ruim 1150 kilo. Hierdoor kunnen we nu een groep klanten bereiken die daarvoor nog niet bereikbaar voor ons waren. Die konden we nog niet beleveren als leverancier zijnde en wij maken dat nu wel mogelijk door de samenwerking tussen Smartbox en Freshtrans.

Naar Nieuwsberichten

Vragen?
Aarzel niet om te vragen!

Contakt
Contact Image

Inschrijven nieuwsbrief    Vraag hier een offerte aan voor een Smartbox

      Maak hier een keuze op welk voertuig de opbouw moet komen: