nl
06-01-21

P&M Express

Het in Tilburg gevestigde P&M Express heeft al meer 25 jaar ervaring in de distributie. Ze zijn gespecialiseerd in High Value transport waarbij ze alle soorten leveringen superveilig kunnen opslaan, overslaan en transporteren. Met hun uitgebreide wagenpark van kleine bestelauto tot grote vrachtwagen is er voor alles een oplossing.    

P&M was altijd opzoek naar de perfecte oplossing voor hun bestelauto’s onder de 3,5 ton. De uitdaging is om een zo groot mogelijk laadvermogen te hebben en dat het niets afdoet aan de kwaliteit. Door de steeds strengere controles in het buitenland wordt het gewicht van enorm belang binnen de distributie en zo ook voor P&M.    

Na verloop van tijd kwam Smartbox op ons pad en waren we na een leuke kennismaking overtuigd van het product Smartbox. Door het laagste gewicht en daarin toch de een stevige laadbak te garanderen met een goede prijs-kwaliteitverhouding was voor ons doorslaggevend.   

We maken nu al 4 jaar met veel plezier gebruik van de laadbakken van Smartbox. Mede dankzij de producten van Smartbox en andere slimme aanpassingen, hebben we binnen onze bakwagens afgelopen jaren een enorme brandstofbesparing weten te realiseren. Het prettige aan deze samenwerking is het snelle persoonlijke contact onderling. We zijn Smartbox echt als een partner gaan zien in plaats van een leverancier. Ze luisteren naar je problemen en denken graag mee. Het is mooi om te zien hoe Smartbox zich blijft innoveren om nog stevigere bakken te maken met een nog lager gewicht.  

Naar Nieuwsberichten

Vragen?
Aarzel niet om te vragen!

Contact
Contact Image

Inschrijven nieuwsbrief    Vraag hier een offerte aan voor een Smartbox

      Maak hier een keuze op welk voertuig de opbouw moet komen: