nl
06-05-24

Stertil kiest voor Smartbox

Regelmatig zien wij van onze dealers mooie projecten voorbij komen.

En mooi is bij dit project een understatement. Het gezegde luidt: “Goed gereedschap is het halve werk”, Maar stel je nu eens voor dat je je eigen volledige werkplaats bij je hebt.

Dit heeft onze dealer Broekhuis Carplus weten te realiseren.

Enige tijd geleden vroeg onze dealer Broekhuis Carplus voor hun klant Stertil ons om mee te denken met een nieuw concept voor de ISO-NEN bussen. Na een uitvoerig voortraject hebben wij de Fiat Ducato mogen voorzien van een Smartbox Platform opbouw.

Broekhuis Carplus heeft de Smartbox Platform opbouw, naast de elektra en PowerLED verlichting, voorzien van 2 extra ramen aan beide zijden, een speciale sluiting én elektrisch penslot op de achterdeur.
De Dometic dakairco en de Webasto Airtop zorgen voor een aangename temperatuur in de opbouw, terwijl de Sortimo bedrijfswageninrichting zorgt voor een overzichtelijke en praktische opslag van materialen en gereedschap.

Praktische opslag voor benodigde materialen

Daarnaast is de opbouw voorzien van elektra en PowerLED verlichting, voorzien van 2 extra ramen aan beide zijden en op de achterdeur een speciale deursluiting met een elektrisch penslot.

Met deze werkplaats kunnen de keurmeesters van Stertil Stokvis elke dag zorgen voor veilig gereedschap voor hun klanten.

Naar Nieuwsberichten

Vragen?
Aarzel niet om te vragen!

Contact
Contact Image

Inschrijven nieuwsbrief    Vraag hier een offerte aan voor een Smartbox

      Maak hier een keuze op welk voertuig de opbouw moet komen: