nl
14-01-21

ZUIDWEST Logistiek 

ZUIDWEST Logistiek doet denken dat we alleen in Zuidwest-Nederland actief zijn, maar wij bezorgen elke dag in de hele Benelux. De flexibiliteit binnen ons bedrijf is doorgevoerd tot elk niveau. Dit zit echt in ons DNA. 15 Jaar geleden is Johan Hoogeland begonnen met een enkel busje om koerierswerk mee te doen, hierdoor is de flexibiliteit die toen is ontstaan door vertaald in ons hele bedrijf. Een klant hoeft maar te bellen en Zuidwest regelt het. Als het moet staan we binnen 3 kwartier bij je op de stoep, in heel Zeeland.

We hebben binnen huis alles van Caddy tot Tautliner, uitgerust met materiaal om voor elke transport een oplossing te kunnen bieden. Hiertussen zitten ook de klepwagens van Smartbox. Dit is een verhoging van onze flexibiliteit binnen het wagenpark met daarbij een laadomvang van 8 pallets! Daarnaast onderscheiden wij onszelf door de combinatie die we maken tussen dag en nacht distributie, waardoor onze wagens altijd onderweg zijn. Een Smartbox bakwagen is elke dag gemiddeld 1000 kilometer onderweg.    

Voor het distributiewerk is de stevigheid van de wanden in combinatie met de kracht van de laadklep voor ons van groot belang. Door onze activiteit in de volledige Benelux, is laadvermogen een steeds groter issue. Toen in 2013 hieromtrent de wetgeving werd aangescherpt, zijn we goed gaan kijken om een hoger laadvermogen te creëren. Dan ga je letten op verschillende zaken zoals wel of geen dubbellucht en het gewicht van de laadbak, maar dat mag niet ten koste gaan van de stevigheid van de wanden. Dan kom je uiteindelijk uit bij een Smartbox. 

Zij leveren de lichtste laadbak van Europa, zonder concessies te doen in kwaliteit en duurzaamheid. De klant verstuurt nog steeds net zoveel als voor de aangescherpte wetgeving, alleen moeten we het nog steeds kunnen vervoeren. Met een Smartbox bakwagen hebben we tot 1.000 kg laadvermogen en dat is voor ons precies voldoende om aan de eisen te voldoen. 

Door het lage eigen gewicht van de Smartbox laadbak kunnen we gebruik maken van het fiscale voordeel d.m.v. de energie investering aftrek wat een hele leuke bijkomstigheid is bij het aanschaffen van een nieuwe bakwagen. Een ander mooi bijkomend voordeel voor ons is dat Smartbox ook in Goes is gevestigd, hierdoor zijn jullie altijd dicht in de buurt en dus snel met een oplossing.  Door deze voordelen en de goede service, zijn wij als ZUIDWEST Logistiek al jaren een trouwe klant bij Smartbox.

Bent u opzoek naar een Smartbox dealer bij u in de buurt? kijk dan snel waar u er 1 kunt vinden op: https://smartboxbv.com/wist-u-al-dat-smartbox-importeurs-en-dealers-heeft-in-4-landen/

 

https://www.zuidwestlogistiek.nl/

Naar Nieuwsberichten

Vragen?
Aarzel niet om te vragen!

Contact
Contact Image

Inschrijven nieuwsbrief    Vraag hier een offerte aan voor een Smartbox

      Maak hier een keuze op welk voertuig de opbouw moet komen: